Tjäna på återvinning

 

Jonas Alm välkomnar till Metallboden    

Du vet väl om att du kan få betalt för ditt skrot? Återvinning är bra för miljön men kan också vara bra för din plånbok, förutsatt att du lämnar det till återvinningsföretaget Arvid Svenssons nybyggda metallbod där allt hanteras inomhus, på Trutvägen 4 i Gävle!

  • Aluminiumfälgar kan också vara skrot
  • Jonas Alm visar vågen där allt skrot vägs

- Alla slags metaller kan man lämna hos oss och få betalt för det, säger Jonas Alm, platschef för Arid Svenssons. All slags överbliven metall är välkommen som järn, koppar, aluminium, mässing, rostfritt mm.
På Arvid Svenssons tar man emot och sorterar materialet och betalar aktuellt kilopris! Pengarna sätts in direkt på ditt kreditkort eller bankkonto.
Det kan vara alla slags prylar som kan lämnas och säljas: elspisar, takplåt, vattenkranar och rör, kablar, badkar, diskbänkar, oljepannar och oljetankar mm. Om man byter värmesystem så får du betalt för allt metallskrot, till exempel för en 3 kbm oljetank får man 2-300 kronor.
Räcker inte släpvagnen till kan man också beställa en container där man kan slänga sitt skrot, som sedan vägs och sorteras i Arvid Svenssons lager.
- Det som lämnas hos oss måste vara tömt på olja och bensin mm för annars kan vi inte ta emot det, säger Jonas Alm.
Via återvinningen kan ditt metallskrot komma tillbaka i form av nya metallprofiler och plåt till Trutvägen, där systerföretaget Handelsstål har sitt lager med försäljning till både privatpersoner och företag.
Så om släpvagnen måste skrotas kan man köra den till Arvid Svenssons, men den utrangerade dragbilen måste skickas till en auktoriserad bilskrot!

 

FÖRETAG I ALM GRUPPEN
Returpappercentralen logo handel logo handel gavle logo skrot logo nordic logo akerblom